Küldetésünk, történetünk

 

Indulásunkkor arra vállalkoztunk, hogy megkönnyítjük a hátrányos helyzetű gyermekek nyelvoktatását. Immár több mint hat éve sikerrel folytatjuk tevékenységünket, amelynek eredményeként a TABELLO® látványosan fejlesztette több ezer Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gyermek nyelvi készségét és nyelvtudását. Az évek során a kommunikatív nyelvoktatás terén szerzett tapasztalatainkat mind a gyermek, mind a felnőtt nyelvtanításban kamatoztatni tudjuk. Ennek fényében további célunk, hogy minden korosztály számára lehetővé tegyük a használható nyelvtudás könnyed és élvezetes megszerzését.

A TABELLO® párbeszédekkel, hanganyagokkal, képekkel és videókkal segít hatékonyan a választott nyelv elsajátításában. A beszéd és írás folyamatos ellenőrzése mellett, rendszerünk adaptív és interaktív eszközökkel, játékosan tanít a pillanatnyi képességekhez is igazodó nehézségi szinteken.

A TABELLO® egyedülálló nyelvtanulási lehetőséget kínál a diszlexiások és egyéb speciális oktatást igénylő tanulók számára.

Fejlesztéseinket nyelvtanárok is hatékonyan alkalmazhatják, mivel saját tananyagaikat a TABELLO® keretrendszerébe illeszthetik.

 

A TABELLO® csapata

A TABELLO® legnagyobb értéke a mögötte álló emberek, Ők azok, akik tehetségükkel, tudásukkal és lelkesedésükkel valóra váltják közös álmukat. Azt, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az idegen nyelvek könnyed elsajátítása. Ez az, ami mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz.