Alapítványok

A Kürt Alapítványról:

 

Az KÜRT Alapítvány elsődleges célja a nevelés, az oktatás, a képességfejlesztés és az ismeretterjesztés.

A szervezet egy mindenki számra elérhető online oktatási rendszert kíván megvalósítani és működtetni, amely a legfejlettebb technológiák segítségével képes áthidalni az intézmények által közvetített tudás gyakorlati hiányosságait. További célja, hogy visszatérjen a tanítás alapvető feladatához: vagyis tapasztalatokon alapuló ismereteket adjon, amik segítenek sikerrel eligazodni a mindennapokban is. Az Alapítvány hisz abban, hogy a tanítás nem csupán ismeretátadás, de egyben szemléletformálás is. Az egyéni képességek kibontakoztatásával, valamint az újfajta oktatási és nevelési irányelveknek megfelelő tantervek és tananyagok elkészítésével az Alapítvány arra törekszik, hogy olyan többnyelvű, harmonikus személyiségeket formáljon, amik az élet legkülönbözőbb területein képesek a valóság különféle szeleteit szerves egészként átlátni.

A Kürt Alapítvány kiemelt figyelmet fordít arra, hogy elősegítse az ingyenes, bárki számára elérhető oktatási projektek és az online oktatási rendszerek elterjedését. Az Alapítvány támogatásával a TABELLO® folyamatosan bővíti az ingyenes tartalmakat, és biztosítani tudja az ehhez szükséges háttérfolyamatokat.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden felhasználónknak a támogatást, amivel lehetővé tették, hogy az online nyelvoktatás egyre szélesebb körben váljon elérhetővé.

A Kürt Alapítvány adatai:
Az Alapítvány önálló jogi személy
Az Alapítvány székhelye: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 5/b.
Az Alapítvány, a 2011. évi CLXXV. törvény 32. §-a. valamint 33.§-a alapján: közhasznú