Koala

KOALA® - a Tabello® Közösségi Felelősségvállalási Programja

A Tabello® kiemelt figyelmet fordít arra, hogy elősegítse az ingyenes, bárki számára elérhető oktatási projektek és az online oktatási rendszerek elterjedését, valamint az oktatás digitalizációjának elősegítését. Amellett, hogy folyamatosan bővítjük az ingyenesen elérhető interaktív nyelvoktató tartalmainkat, létrehoztuk a KOALA® közösségi felelősségvállalási programunkat, melyben hátrányos helyzetű térségek iskoláiban egészítjük ki a hagyományos nyelvoktatást online interaktív tartalmakkal. A Tabello® 2011 óta folytat közösségi felelősségvállalási programot a KÜRT Alapítvánnyal közösen.

A KOALA® keretein belül 2017 február óta a Telenor Hipersuli Oktatási Programjával együttműködésben 15 új iskolának tesszük elérhetővé akkreditált interaktív online nyelvoktató tartalmainkat.

A Tabello® KOALA® programja számokban:

Az elmúlt 6 tanévben több mint 30 iskola  2500-nál is több diákjának biztosítottunk lehetőséget - a hagyományos iskolai nyelvoktatás kiegészítéseként - mesterséges intelligenciával támogatott, interaktív, online nyelvtanulásra.

A KÜRT Alapítvány:

A KÜRT Alapítvány elsődleges célja a nevelés, az oktatás, a képességfejlesztés és az ismeretterjesztés. A szervezet egy mindenki számra elérhető online oktatási rendszert kíván megvalósítani és működtetni, amely a legfejlettebb technológiák segítségével képes áthidalni az intézmények által közvetített tudás gyakorlati hiányosságait. További célja, hogy visszatérjen a tanítás alapvető feladatához: vagyis tapasztalatokon alapuló ismereteket adjon, amik segítenek sikerrel eligazodni a mindennapokban is. Az Alapítvány hisz abban, hogy a tanítás nem csupán ismeretátadás, de egyben szemléletformálás is. Az egyéni képességek kibontakoztatásával, valamint az újfajta oktatási és nevelési irányelveknek megfelelő tantervek és tananyagok elkészítésével az Alapítvány arra törekszik, hogy olyan többnyelvű, harmonikus személyiségeket formáljon, amik az élet legkülönbözőbb területein képesek a valóság különféle szeleteit szerves egészként átlátni.

 

A Kürt Alapítvány adatai:

Az Alapítvány önálló jogi személy

Az Alapítvány székhelye: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 5/b.

Az Alapítvány, a 2011. évi CLXXV. törvény 32. §-a. valamint 33.§-a alapján: közhasznú

A lehetőség mindenkié

Ha tanár, diák, esetleg szülő vagy és szeretnéd ha a te iskoládban is használnák a Tabello®-t az iskolai nyelvoktatás kiegészítésére, ne habozz és írj nekünk a koala@tabello.hu email címre vagy küldj üzenetet a "Jelentkezem" gombra kattintva.

A KOALA® program minden magyarországi iskola számára nyitott a rendelkezésre álló kapacitás erejéig.

Jelentkezem

Kiemelt Partnerünk: